Alberts Städservice i Alingsås

Tjänster i Alingsås

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den västsvenska marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. Utöver bostäder, städar vi också flera kontor i Alingsås med omnejd.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av de bästa priserna du kan hitta i Alingsås. Vi erbjuder våra kunder i Alingsås Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

För ett välstädat, mer avkopplat Alingsås!

Ja, det skulle man kunna kalla för vårt motto – ett slags valspråk. Såklart sagt lite med glimten i ögat. Vad vi menar är att vi står för städningen, så att du får mer tid över till allt det andra i livet.

När du anlitar oss kan du vara trygg i att vårt städteam har god kännedom om området du bor i. Vi utför idag våra städtjänster i de flesta delar av Alingsås kommun. Från Kvarnbacken till Kullingsberg. Från Nolby till Ängabo. Så om du bor i Alingsås och vill veta mer om hur våra tjänster fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Tjänster i Alingsås