Kontorsstädning

Industristädning Alingsås

Hos oss får du alltid riktigt prisvärd industristädning. Alltid med nöjd kund-garanti. Kontakta oss för ett personligt möte!

1 
2 
Lågt,
fast pris

- alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Vår industristädning skiljer sig i många avseenden från en vanlig kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver både specialtränad personal och särskild städutrustning.

Vem ska använda industristäd?

Vår industristädning vänder sig främst till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager i Alingsås. Vi har kunder i bland annat tillverkande industri, logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustri.

Hur fungerar industristädning?

Vi har under åren städat många industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler. Vi vet därför att varje industristädning är unik i sin utformning – därför är också vår städning alltid helt anpassad utifrån varje enskild verksamhet. Städningen kan innehålla allt från dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn. Vi ger alltid fastpris, du har samma städare och städningen omfattas av vår generösa nöjd kund-garanti.

Hur bokar jag er industristädning?

Först vill vi titta på lokalerna för att räkna på uppdraget. Vi börjar därför alltid med ett möte där vi undersöker vilka typer av utrymmen och ytor som ska ingå. Finns det till exempel garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Finns det ytor eller tillverkningsutrustning som är kraftigt nedsmutsat eller farligt spill som ska hanteras? Så snart vi är klara med kartläggningen skickar vi en skräddarsydd offert och kan börja städa på mycket kort varsel.

Vill du veta mer om vår städning för industrier och lager? Kontakta oss, vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och hjälper dig att ta fram en städlösning som fungerar för just din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte i era lokaler.

Dessa moment ingår vid städning av industrilokaler:

 • Golvvård

  Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

  • textila golv
  • trägolv
  • linoleumgolv
  • plastgolv
  • stengolv
  • gummigolv

  Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

 • Städning av toaletter

  • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Städning av kök eller pentry

  • Rengöring av kök och pentry
  • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Städmaterial ingår  - om du vill

  Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

 • Alltid låga priser

  Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst.

Hur fungerar er industristädning?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, flexibel och professionell städning av era industrilokaler och lager. Lämna dina uppgifter - det tar bara en minut - så berättar vi mer.

1 
2 
Lågt, fast pris

- och alltid samma städare, nöjd kund-garanti och fastpris. Välkommen till Alberts!

Så bokar du industristädning för din verksamhet i Alingsås:

 • Kontakta oss via hemsidan eller ring vår kundservice för att boka ett besök i era lokaler
 • Vi besöker dig för att titta på era lokaler och tar därefter fram en skräddarsydd offert
 • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och företagets behov

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom smart schemaläggning och en liten administrativ organisation kan vi hålla några av Alingsås mest konkurrenskraftiga priser på städning av produktions- och industrilokaler. Du får också alltid ett fast månadspris, samma städare, nöjd kund-garanti och rejäl ansvarsförsäkring om något skulle hända. Hos oss gäller alltid:

Flexibla städtider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Alingsås