Type: Hur blir jag kund?

Vad händer om jag inte är nöjd?

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd. Därför har vi en generös Nöjd kund-garanti på alla våra tjänster. Om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi har kommit överens om så ser vi till att åtgärda det snarast möjligt. Du kan läsa mer här.

I vilka städer kan jag använda era städtjänster?

Vi utför hemstädning, storstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputsning i Göteborg, Stockholm, Kungsbacka, Alingsås, Lerum och Kungälv. I Malmö, Uddevalla, Trollhättan och Borås utför vi för närvarande hemstädning, storstädning och flyttstädning.

Vad händer efter det första hembesöket?

Efter mötet så tar vi fram ett mer konkret förslag med lämpliga tider och dagar när vi ska utföra städningen och planerar in det första städtillfället. Ofta startar vi upp tjänsten inom 1-2 veckor efter hembesöket.

Hur bokar jag städning?

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Om du vill bli boka vår veckostädning inleder vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom era önskemål och berättar mer om hur vi på Alberts arbetar. Mötet tar […]

Arkiv