Alberts Städservice i Borås

På Alberts är vi specialister på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. Utöver rejäla storstädningar erbjuder vi också flytt- och kontorsstädning till våra kunder i Borås.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Borås absolut mest fördelaktiga priser. Vi erbjuder våra tjänster Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i Borås med omnejd.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Borås mest heltäckande utbud för hemstädning och kontorsstäd?

Numera erbjuder vi samtliga av våra städtjänster i Borås – och vi arbetar i hela Borås kommun. När du anlitar oss kan du därför känna dig trygg i att vår städpersonal känner till det bostadsområde du bor i.

Våra kunder finns idag i hela Borås kommun; från Brotorp, Brämhult och Sjömarken till Norrmalm och centrum. Om du känner dig osäker på hur våra tjänster fungerar eller vill ha en referens, kontakta oss gärna så berättar vi mer. Välkommen till Alberts Städservice i Borås!

Tjänster i Borås