Vi finns för dig! Viktig information med anledning av Covid-19.

Läs mer

Ren kvalitet,
i varje detalj.

När er verksamhet köper städtjänster av oss ska ni kunna lita på att få en kvalitetsleverans. Varje gång. Här kan du läsa mer om hur vi säkerställer noggrannhet och omsorg, i varje del av vår service.

För stora och små företag!

Vi är ett ISO-certifierat städföretag

Vår målsättning är att leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism i varje städuppdrag. Det ska helt enkelt vara tryggt att anlita oss. Vår kvalitetscertifiering är en viktig del i att uppnå det.

logo

Höga kvalitetskrav

logo

Stort antal uppdrag

logo

Miljöcertifierat företag

logo

Trygg, stabil ekonomi

Vad innebär vår kvalitetscertifiering?

Kvalitetscertifiering är ett kvitto på att vi har rätt organisation och rutiner på plats för att ge dig och dina kollegor en trygg, professionell leverans. ISO 9001-certifieringen och vårt övriga kvalitetsarbete hjälper oss dessutom att löpande förbättra vårt erbjudande till dig som kund.

Om vår ISO-9001 certifiering

Som en del av vår certifiering blir vi granskade av en extern part varje år mot de standarder vi valt. Vi är certifierade inom kvalitet, genom ISO 9001, miljö, genom ISO 14001 och arbetsmiljö genom 45001. Certifiering och granskning utförs av A3CERT.

Varför ska ni anlita ett kvalitetscertifierat städföretag?

När du anlitar oss är kvalitet helt integrerat i vår servicemodell. Det gör att du som kund kan lita på att du får den service du beställt, på utsatt tid, varje gång. Vårt kvalitetsarbete innebär helt enkelt att vi har rutiner som säkerställer att du:

  • Kan vara trygg i att vi levererar vår service till dig på det sätt som vi bestämt
  • Alltid vet vem som städar hos er och vilka tider som gäller
  • Alltid enkelt kan kontakta din kontaktperson hos oss med frågor och synpunkter
  • Vet att vi har rutiner på plats för att snabbt och smidigt vidta rätt åtgärder om något blivit fel

Kostar det mer att anlita ett ISO 9001-certifierat städföretag?

Det enkla svaret är nej. I kombination med vårt miljöarbete gör vårt kvalitetsarbete att vi får ett effektivt resursutnyttjande, smarta processer och minskad administration. Det gör att vi kan leverera våra tjänster på bästa sätt, till förmånliga priser.

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Alberts Städservice finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.