Alberts Städservice i Göteborg

Tjänster i Göteborg

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi startade vår städverksamhet i Lerum, strax utanför Göteborg och utför idag 3000 städuppdrag i regionen - varje månad. Vi städar också ett stort antal kontor i Göteborgsregionen, inklusive Alingsås, Kungsbacka, Lerum och Kungälv.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett av Göteborgs mest konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster, såsom Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts
innebär till exempel att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du också alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Nu städar vi Göteborg gnistrande rent!

Tillsammans kan vi göra det. Vi står för städningen; du får mer tid över till allt det andra i livet! När du anlitar oss får du tillgång till vårt stora team av duktig städpersonal, som arbetar i bostäder över hela Göteborgs kommun. Våra kunder finns från Linné till Långedrag. Från Fiskebäck till Kålltorp. Om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar – eller vill ha en referens -så skickar vi gärna det. Välkommen att kontakta oss på Alberts Städservice!

Tjänster i Göteborg