Vi finns för dig! Viktig information med anledning av Covid-19.

Läs mer

Hemstädning i Härlanda

Behöver du hjälp med hemstädning? Fyll i dina uppgifter på två minuter, så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

  • 139 kr/h första 2 mån
  • Inga bindningstider
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Städfirma i Härlanda

Söker du efter städhjälp i Härlanda? Prata med oss. Vi är idag en av Sveriges ledande städfirmor och erbjuder prisvärd städning med hög kvalitet och leveranssäkerhet för din bostad eller arbetsplats. Vår målsättning är att ge dig mer tid över till dina favoritsysselsättningar – oavsett om det är att slappa med en bok, träna inför nästa maratonlopp eller helt enkelt få mer tid att umgås med barnen, familjen och vännerna.

logo

4,4/5 baserat på 328 recensioner

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Kvalitets- och miljöcertifierat företag

logo

Trygg & stabil ekonomi

Proffsig städning, nära till hands

Alberts Städfirma finns på många orter runt om i landet. Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till riktigt bra priser. Varje månad hjälper vi fler än 5500 kunder med alltifrån hemstädning till fönsterputs och flyttstädning – många av dem i Härlanda och Göteborgsområdet

Städning på tider som passar dig

Vi finns där för dig, både under arbetstid och på din fritid. Om det passar dig av vi städar på en viss tid, gör vi allt för att schemalägga den enligt ditt önskemål. Allt för att ha så liten inverka på din vardag som möjligt. Om du vill veta mer om våra tjänster för hemstädning eller kontorsstädning kan du se samtliga detaljer under respektive tjänst nedan.

Kvalitetssäkrad städning med Nöjd kund-garanti

Att vår städhjälp är billig innebär inte att vi gör avkall på kvalitet. Tvärtom. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd kund-garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du också alltid känna dig trygg i att din städning når upp till dina förväntningar. Självklart har vi även fullgod ansvarsförsäkring om olyckan är framme.

Har Alberts kontor i Härlanda?

Vi har inget kontor på plats, alla våra städuppdrag i Göteborgsregionen koordineras från vårt huvudkontor i Västra Frölunda. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar där du bor, eller vill ha en referens.

Vill du veta mer eller boka ett kostnadsfritt hembesök?

För att hitta den bästa städlösningen till just din bostad, inleder vi alltid med ett hembesök. Du kan enkelt boka ett möte, eller ställa dina frågor till vår kundtjänst, genom att klicka på någon av knapparna nedan.

Mejla kundtjänst  Ring kundtjänst

Alberts. En enklare vardag.

Alberts är proffs på hemstädning. Vi utför en enkel tjänst, på ett professionellt sätt. Och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

  • Alltid låga priser – detta kommer vi aldrig ändra på.
  • Vi håller vad vi lovar.
  • Enkelt – att vara kund hos oss är smidigt och enkelt.
  • Engagerade medarbetare.

Söker du städhjälp i Härlanda?

Vill du veta mer eller har du några frågor om vår städning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med att besvara dina frågor eller ta fram ett kostnadsförslag för just din bostad eller ditt kontor.

Offert på flyttstäd  Offert på hemstäd