Alberts Städservice i Kungälv

Tjänster i Kungälv

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning och kontorsstäd och utför idag över 3000 städuppdrag varje månad. Numera erbjuder vi våra samtliga tjänster till våra kunder i Kungälv.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Kungälvs mest konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i hela Kungälvs kommun.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Vårt mål: Ett renare, ännu mer välstädat Kungälv!

Ja, det är sant; det är det vi arbetar för. Fast sagt med glimten i ögat såklart! När du anlitar oss för din städning får du tillgång till ett team av städpersonal som arbetar med kunder runtom i Kungälvs kommun. Vi har idag ett stort antal kunder runt omkring i Kungälv så om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar, eller vill ha en referens – kontakta oss. PS: Vi städar i hela Kungälvs kommun – från Fars Hatt till Kärna, Ytterby, Munkegärde och Ullstorp – så tveka inte att kontakta oss.

Tjänster i Kungälv