Vi finns för dig! Viktig information med anledning av Covid-19.

Läs mer

Vill du få det lite extra fint hemma?

Vi på Alberts i Kungälv hjälper till med städningen! Alltid till ett riktigt bra pris, alltid med kvalitetsgaranti. Lämna dina uppgifter för en kostnadsfri offert.

  • 139 kr/h första 2 mån
  • Inga bindningstider
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Alberts Städservice – städfirma i Kungälv

Vi på Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vår kvalitetssäkrade städning ger både privatpersoner och företag en enklare, trevligare vardag – utan att det kostar skjortan. Välkommen till oss på Alberts i Kungälv!

logo

4,4/5 baserat på 328 recensioner

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Kvalitets- och miljöcertifierat företag

logo

Trygg & stabil ekonomi

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Alberts får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget på fakturan.

”Briljant städ! Snabb och effektivt utan något slarv. Bra kommunikation och inga konstigheter. Rekommenderas!”

Sebastian O, 5/5 stjärnor, Google plus

”Jag har upplevt en alldeles utomordentlig service, närhet och ett fint ompysslande av själva städpersonalen! Rekommenderas!”

Mette B, 5/5 stjärnor, Google plus

”Vi är mycket nöjda med Alberts Städservice! De har en mycket bra kundservice, är seriösa, professionella och städpersonalen har en yrkesstolthet. Det är rent och fint när vi kommer hem vilket underlättar vår vardag mycket. Rekommenderar starkt Alberts till alla.”

Em L, 5/5 stjärnor, RECO.se

Vill du prova vår hemstädning?

Just nu kan du prova vår hemstädning till ett lite extra bra pris. Boka ett kostnadsfritt hembesök på en tid som passar dig!

  • 139 kr/h första 2 mån
  • Nöjd kund-garanti
  • Inga bindningstider

Alltid lågt pris!

Städfirma i Göteborg & Stockholm

Att anlita oss på Alberts innebär att du får högklassig städning utan kompromisser, till ett av marknadens absolut bästa priser. Genom personlig kundservice, duktiga medarbetare, nöjd kund-garanti och en stor nypa positiv inställning har vi vuxit till ett av Sveriges största städföretag. Idag rekommenderar 9 av 10 kunder oss till andra, vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen till oss på Alberts i Göteborg och Stockholm, du också!