Fönsterputs

Fönsterputs i Kungälv

Behöver du hjälp med fönsterputsning? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter - det tar bara en minut - så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Få offert nu!
Skinande rent & lågt pris!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning, som vi numera även erbjuder i Kungälv, kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

Våra erfarna fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till några av Kungälvs absolut bästa priser. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om vi behöver ta med stege. När du anlitar oss för din fönsterputsning lovar vi dig:

Om du har frågor kring våra tjänster och bor i Kungälv, eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på fönsterputsning så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här och fyll i din information eller ring vår kundservice.

Tjänster i Kungälv

Detta ingår i fönsterputsning

 • Utrustning och städmaterial

  • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
  • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.
 • Alltid låga priser

  • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem – våra fönsterputsare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Däremot jobbar vi stenhårt för att alltid erbjuda dig riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.
  • Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.
 • RUT-avdrag

  Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

Tjänster i Kungälv