Kontorsstädning

Kontorsstädning i Kungälv

Hos oss får du alltid prisvärd städning med nöjd kund-garanti. Kontakta oss för en personlig genomgång av era lokaler!

1 
2 
Lågt,
fast pris

- alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Lågt, fast månadspris

Nöjd kund-garanti

Personlig städare

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du har kontor i Kungälv och låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk också på att vi kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong, om ert behov av städning varierar över året.

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av Kungälvs mest konkurrenskraftiga priser på kontorsstäd. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar Alberts för att sköta om och städa ert kontor lovar vi dig alltid lågt pris och flexibla städtider, Nöjd kund-garanti, personlig städare och en bra ansvarsförsäkring om något händer.

Om du har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på kontorsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här för gratis offert eller ring vår kundservice.

Dessa moment ingår i vår kontorsstädning:

 • Städning av samtliga kontor och rum

  • Dammsugning av golv och mattor.
  • Samtliga golv fuktmoppas.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Damning av fria ytor.
  • Fläckborttagning på lister, speglar och dörrar.
 • Städning av toaletter

  • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Städning av kök eller pentry

  • Rengöring av kök och pentry
  • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Städmaterial ingår  - om du vill

  Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

 • Alltid låga priser

  Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. För kostnadsfri offert, klicka här.

Hur fungerar vårt kontorsstäd?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, flexibel och professionell städning av era kontor och lokaler. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om vad vi kan göra för din verksamhet .

1 
2 
Lågt, fast pris

- och alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Förutom kontorsstädning erbjuder vi även följande städtjänster för företag och verksamheter:

Tjänster i Kungälv