Kontorsstädning

Trappstädning Kungälv

Alltid fastpris för BRF:er och hyresfastigheter. Kontakta oss för en personlig genomgång av er fastighet!

1 
2 
Lågt,
fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och professionell service. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln och trevnaden för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Fastigheten visas också från sin bästa sida . Och det minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Kungälvs kommun. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar – eller om du vill ha en kostnadsfri offert.

Hur fungerar er trappstädning?

Det är superenkelt att anlita oss. Vi tar tillsammans fram ett städschema som bygger på fastighetens behov av städning. På det sättet vet du alltid när vi städar och vem som gör det. Om du vill kan vi enkelt anpassa både frekvens och omfattning på städningen om behovet varierar under året. När du tecknar avtal med oss behöver du inte heller låsa upp dig – du kan enkelt säga upp trappstädningen när du vill.

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller på hemsidan – bokar vi in en tid för att titta på ert trapphus. Efter mötte får du en offert för städningen. Eftersom trappor och trapphus har lite olika utformning tar vi alltid fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet.

Bra att känna till om vår trappstädning:

  • Städmaterial ingår  - om du vill

    Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

  • Alltid lågt, fast pris

    Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Hur fungerar det?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, professionell och noggrann städning av trapphuset. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om hur det fungerar.

1 
2 
Lågt, fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Så här bokar du vår trappstädning i Kungälv:

  • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök
  • Vi besöker dig för att titta på ert trapphus och tar fram en kostnadsfri offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

När du anlitar oss får du alltid en prisvärd, högkvalitativ städtjänst som är helt anpassad efter fastigheten. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande håller vi några av Kungälvs mest attraktiva priser på trappstäd. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad.

Om du har frågor kring våra städning för fastigheter eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här för gratis offert eller ring vår kundservice. Hos oss gäller alltid:
Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Kungälv