Alberts Städservice i Kungsbacka

Tjänster i Kungsbacka

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. Utöver hemstädning och rejäla storstädningar erbjuder vi också flytt- och kontorsstädning till våra kunder i Kungsbacka.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Kungsbackas absolut mest fördelaktiga priser. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i Kungsbacka och Storgöteborg.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Nu gör vi Kungsbacka gnistrande rent och välstädat!

Tillsammans kan vi göra det! Vi står för städningen och du får mer tid över till allt det andra roliga i livet. När du anlitar oss får du tillgång till ett stort team av professionell städpersonal som tar hand om din bostad på bästa sätt. Våra kunder finns idag i de flesta delar av Kungsbacka kommun. Om du är osäker på hur våra tjänster fungerar – eller vill ha en referens – är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Alberts Städservice.

Tjänster i Kungsbacka