Kontorsstädning

Industristädning i Kungsbacka

Hos oss får du alltid prisvärd industristädning och nöjd kund-garanti. Kontakta oss för en personlig genomgång av era lokaler!

1 
2 
Lågt,
fast pris

- alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Industristädning skiljer sig i många delar från vår vanliga kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver särskild utrustning, material och personal.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager i Kungsbacka. Bland våra kunder finns alltifrån tillverkande industrier till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustri.

Hur fungerar er industristädning?

Vi har under åren städat många industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler. Vi vet därför att varje industrilokal har sin unika karaktär, vilket även gör att varje industristädning måste vara unik i sin utformning. Vår städning kan därför innehålla allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till daglig städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn. Med oss på Alberts får du alltid erfaren städpersonal, fastpris, samma städare och nöjd kund-garanti.

Hur bokar jag industristädning?

Först vill vi titta på lokalerna för att skapa oss en uppfattning om uppdraget. Vi börjar därför med ett möte där vi går igenom vilka typer av utrymmen som ingår och hur stora ytor det gäller. Vi kollar om det finns garage, kök eller pentryn som ska hållas rent. Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Ibland finns det också ytor och tillverkningsutrustning som är extra nedsmutsat eller farligt spill. Så snart vi är klara med kartläggningen tar vi fram en skräddarsydd offert. Om det behövs kan vi påbörja städningen med kort varsel.

Vill du veta mer om vår industristädning? Vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och kan därför ta fram en städlösning som fungerar för just din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte i era lokaler.

Dessa moment ingår vid städning av industrilokaler:

 • Golvvård

  Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

  • textila golv
  • trägolv
  • linoleumgolv
  • plastgolv
  • stengolv
  • gummigolv

  Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

 • Städning av toaletter

  • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Städning av kök eller pentry

  • Rengöring av kök och pentry
  • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Städmaterial ingår  - om du vill

  Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

 • Alltid låga priser

  Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst.

Hur fungerar vårt industristäd?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, flexibel och professionell städning av era industrilokaler och lager. Lämna dina uppgifter här - det tar bara en minut - så berättar vi mer.

1 
2 
Lågt, fast pris

- och alltid samma städare, nöjd kund-garanti och fastpris. Välkommen till Alberts!

Så bokar du industristädning för din verksamhet i Kungsbacka:

 • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i era lokaler
 • Vi besöker dig för att titta på era lokaler och tar därefter fram en skräddarsydd offert
 • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och företagets behov

När du anlitar oss får du alltid en professionell städning som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Vårt mål är att erbjuda Kungsbackas mest konkurrenskraftiga priser på städning av produktions- och industrilokaler, vilket vi gör genom effektiv organisation och smart schemaläggning samt ett starkt kostnadsmedvetande. Om du anlitar Alberts för att städa er industrilokaler eller lager får du också alltid fast månadspris, samma städare, nöjd kund-garanti och ansvarsförsäkring om något skulle hända. Hos oss gäller alltid:

Flexibla städtider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Kungsbacka