Kontorsstädning

Trappstädning Kungsbacka

Alltid fastpris för BRF:er och hyresfastigheter. Kontakta oss för en personlig genomgång av er fastighet!

1 
2 
Lågt,
fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och professionell service. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Kungsbacka kommun.

Hur fungerar er trappstädning?

Vårt mål är enkelt: det ska vara enkelt och lätt att arbeta med oss. Vi ger dig därför alltid nöjd kund-garanti och du slipper teckna långa, omständliga kontrakt; du kan enkelt säga upp våra tjänster när du vill. Tillsammans tar vi också fram ett tydligt städschema vilket gör att du och de övriga boende i fastigheten alltid vet när vi städar – och vem som gör det.

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller här på hemsidan – bokar vi tid för att titta på ert trapphus för att uppskatta omfattningen på trappstädningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar.

Bra att känna till om vår trappstädning:

  • Städmaterial ingår  - om du vill

    Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

  • Alltid lågt, fast pris

    Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Hur fungerar det?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, professionell och noggrann städning av trapphuset. Lämna dina uppgifter - det tar bara en minut - så berättar vi mer om hur tjänsten fungerar.

1 
2 
Lågt, fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Så här bokar du vår trappstädning om du bor i Kungsbacka:

  • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök
  • Vi besöker dig för att titta på ert trapphus och tar fram en kostnadsfri offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och helt anpassad till just din fastighet. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad!

Om du har frågor kring våra städning för fastigheter i Kungsbacka eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här för gratis offert eller ring vår kundservice. Hos oss gäller alltid:
Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.