Alberts Städservice i Lerum

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning, flyttstädning och kontorsstäd och utför idag 3000 städuppdrag varje månad - till några av Lerums mest konkurrenskraftiga priser.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Lerums bästa priser. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i Lerum och Storgöteborg.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Vårt motto: Ett välstädat, mer avkopplat Lerum!

Ja, det skulle man kunna kalla för vårt motto – såklart sagt lite med glimten i ögat. Vi hjälper till med städningen – du får mer tid över till allt det andra i livet. Vi startade vår verksamhet i Lerum och har många kunder i kommunen – i Floda, Stenkullen, Gråbo och Tollered. När du anlitar oss kan du därför känna dig helt trygg i att vår städpersonal känner till området du bor i. Om du känner dig osäker på hur våra tjänster fungerar – eller vill ha en referens – så är du varmt välkommen att kontakta oss.