Kontorsstädning

Industristädning & lagerstädning i Lerum

Hos oss får du alltid prisvärd städning. Med nöjd kund-garanti. Välkommen att kontakta oss för en personlig genomgång av era lokaler!

1 
2 
Lågt,
fast pris

- alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Industristädning skiljer sig avsevärt från vår vanliga kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver specialiserad industristädning.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager i Lerum. Alltifrån tillverkande industri, till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustri.

Hur fungerar er industristädning?

Vår industristädning är alltid helt skräddarsydd enligt verksamhetens krav. Med oss får du dock alltid ett fastpris, samma städare och en generös nöjd kund-garanti. Vi har under åren städat och rengjort många industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler och har lång erfarenhet av att ta fram smarta och kostnadseffektiva lösningar för industristädning. Städningen kan innehålla allt från periodisk rengöring som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till daglig städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn.

Hur bokar jag industristädning?

Först vill vi besöka lokalerna för att räkna på uppdragets omfattning. Vi börjar därför med ett möte där vi mappar upp vilka typer av utrymmen som ingår och vilka ytor som omfattas. Finns det garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Finns det ytor eller tillverkningsutrustning som är kraftigt nedsmutsat eller farligt spill som ska hanteras? Så snart vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert. Om du vill kan vi sedan börja städa på mycket kort varsel.

Vill du veta mer? Vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och kan därför ta fram en industristädlösning som fungerar för just din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte i era lokaler.

Dessa moment ingår vid städning av industrilokaler:

 • Golvvård

  Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

  • textila golv
  • trägolv
  • linoleumgolv
  • plastgolv
  • stengolv
  • gummigolv

  Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

 • Städning av toaletter

  • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Städning av kök eller pentry

  • Rengöring av kök och pentry
  • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Städmaterial ingår  - om du vill

  Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

 • Alltid låga priser

  Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst.

Hur fungerar vårt industristäd?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, flexibel och professionell städning av era industrilokaler och lager. Lämna dina uppgifter - det tar bara en minut - så berättar vi mer!

1 
2 
Lågt, fast pris

- och alltid samma städare, nöjd kund-garanti och fastpris. Välkommen till Alberts!

Har du verksamhet i Lerum?
Så här gör du för att boka vår industristädning:

 • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i era lokaler
 • Vi besöker dig för att titta på era industrilokaler och tar därefter fram en skräddarsydd offert
 • När du godkänt offerten startar vi upp enligt verksamhetens önskemål och företagets behov

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och 100 % anpassad till verksamhetens lokaler. Genom effektiv organisation, smart schemaläggning och ett löpande kostnadsfokus kan vi hålla några av Lerums mest konkurrenskraftiga priser på städning av produktions- och industrilokaler. Om du anlitar Alberts för att städa er industrilokaler eller lager får du alltid ett lågt och fast månadspris, samma städare, nöjd kund-garanti och ansvarsförsäkring om något skulle hända. Hos oss gäller alltid:

Flexibla städtider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.