Kontorsstädning

Trappstädning Lerum

Hos oss får BRF:er och hyresfastigheter alltid fastpris. Kontakta oss för en personlig genomgång av er fastighet.

1 
2 
Lågt,
fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och professionell service. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Ett rent trapphus ökar inte bara trivsel och trevnad. Ett välstädat trapphus visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och – i vissa fall – privatpersoner i Lerum.

Hur fungerar er trappstädning?

Vårt mål är att det ska vara enkelt och lätt att arbeta med oss. Vi har därför alltid nöjd kund-garanti och tar fram ett tydligt städschema vilket gör att du och övriga boende i fastigheten alltid vet när vi städar – och vem som gör det. När du tecknar avtal med oss slipper du också långa kontrakt; du kan säga upp våra tjänster när du vill.

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan – bokar vi tid för att titta på ert trapphus för att ta fram offert för städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för varje enskild fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar.

Bra att känna till om vår trappstädning:

  • Städmaterial ingår  - om du vill

    Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

  • Alltid lågt, fast pris

    Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Hur fungerar er trappstädning?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, professionell och noggrann städning av din fastighets trapphus. Lämna dina uppgifter här - det tar bara en minut - så berättar vi mer.

1 
2 
Lågt, fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Så här bokar du vår trappstädning för fastigheter i Lerum:

  • Kontakta oss direkt på hemsidan eller ring oss, för att boka ett besök
  • Vi besöker dig för att titta på ert trapphus och tar fram en kostnadsfri offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom smart organisation, effektiv schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi erbjuda några av Lerums mest konkurrenskraftiga priser på trappstäd. Testa oss!

Om du har frågor kring våra städning för fastigheter eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här för gratis offert eller ring vår kundservice. Hos oss gäller alltid:
Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Lerum