Alberts Städservice i Malmö

På Alberts är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den svenska, och skånska, marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. För våra kunder i Malmö erbjuder vi nuläget vår storstädningstjänst samt flyttstädning - båda med kvalitetsgaranti.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Malmös och Skånes bästa priser. Vi erbjuder i nuläget våra tjänster för storstädning och flyttstädning i Malmö.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Vårt mål: ett riktigt välstädat, avkopplat Malmö!

Ja, det skulle man kunna kalla för vårt motto – såklart sagt lite med glimten i ögat. Vi står för städningen, du får mer tid över till allt annat roligt i livet.

Vi arbetar idag i de flesta av Malmös stadsdelar; våra kunder finns bland annat i Rörsjöstaden, Limhamn, Fridhem, Centrum och Hyllie. När du anlitar oss kan du därför vara trygg i att vår städpersonal känner till området du bor i. Om du är osäker på hur våra tjänster fungerar – eller vill ha en referens från någon som använder vår städning – kontakta oss så berättar vi mer.

Tjänster i Malmö