Om Alberts

På Alberts Städservice är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den svenska marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. Vi städar också ett stort antal kontor i Göteborg, Alingsås, Kungsbacka, Lerum och Kungälv.

Våra tjänster

Vår målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i en rad svenska städer. För mer information om våra tjänster klicka här.

Att anlita Alberts

Hos oss får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla våra tjänster är vad vi kallar för Feel-Good-Services. Det innebär bland annat att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Det innebär också att alla våra tjänster omfattas av vår generösa Nöjd-Kund-Garanti.

Vår löfte om Feel-Good-Service stannar inte där. Det innebär också att vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga villkor och en bra arbetsplats samt att vi alltid ser till att de har rätt ansvarsförsäkring – för både din och deras säkerhet.

Din trygghet. Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss gärna för mer information om våra säkerhetsrutiner. Läs också mer om vår Feel-Good-Service här.

Alltid Lågt Pris. Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på. För information om vår prissättning och vår aktuella prislista för städtjänster, vänligen klicka här.

Om Alberts

Om Alberts