Alberts Städservice i Stockholm

Tjänster i Stockholm

Alberts är proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på Stockholmsmarknaden för alltifrån flyttstädning till hemstädning och kontorsstäd. Idag utför vi över 3000 städuppdrag varje månad - till några av Stockholms mest konkurrenskraftiga priser.

Detta är Alberts Städservice

Genom en rejäl nypa arbetsglädje och en stor vilja att göra våra kunder nöjda, har vi sedan 2012 etablerat oss som ett ledande städföretag i Västsverige. När vi 2016 öppnade kontor i Vällingby, utanför Stockholm, gjorde vi det med samma mål: att genom nöjda kunder växa fram som ett prisvärt, kundvänligt alternativ för städning i alla dess former i Stockholm med omnejd. Idag har vi kommit en bra bit på vägen, med kunder i stora delar av Storstockholm. Och resan har bara börjat!

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt och till några av Stockholms absolut bästa priser. I Stockholm erbjuder vi i nuläget Hemstädning (veckostädning), Kontorsstädning, Storstädning och Flyttstädning.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts
innebär till exempel att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du också alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

För ett välstädat och avkopplat Stockholm - framåt!

Ja, det skulle man kunna kalla för vårt motto. Såklart sagt lite med glimten i ögat! Vad vi menar är att vi står för städningen, så att du får mer tid över till allt det andra i livet.

Vi utför idag våra städtjänster på ett stort antal platser i Stockholms stad – både i innerstaden och utanför. När du anlitar oss kan du därför vara trygg i att vårt städteam känner till området du bor i. Våra kunder finns bland annat i Bromma, Södermalm, Spånga, Kungsholmen och Täby. Om du bor i Stockholm och vill veta mer om hur våra städtjänster fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss!

Tjänster i Stockholm