Fönsterputs

Fönsterputs i Stockholm

Behöver du hjälp med fönsterputsning? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter - det tar bara en minut - så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Få offert nu!
Skinande rent & lågt pris!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Det finns inte något skönare än nyputsade fönsterruter när solen skiner! Genom att anlita oss till fönstertvätt och fönsterputsning så kan du bara luta dig tillbaka och få skinande fönster till din villa, radhus eller i lägenhet i Stockholm.

Vi använder oss av erfarna fönsterputsare i Stockholm som alltid ser till att dina rutor avlägsnas från alla typ av smuts såsom salter, stänk och ingrott smuts – alltid till förmånligt pris. Vi putsar alltid fönster både utvändigt och invändigt. Du behöver aldrig tänka på material, vi kommer alltid med rätt typ av städutrustning för att få det absolut bästa resultatet för just din fönsterputsning.

När du anlitar oss för din fönsterputsning så garanterar vi dig:

Om du har minsta lilla fråga angående våra tjänster så kan du alltid kontakta oss på Stockholmskontoret, alternativt klicka här för att enkelt få en gratis offert för din fönsterputsning. Svara på frågorna i formuläret, så återkommer vi till dig med en offert inom 24h.

Tjänster i Stockholm

Detta ingår i fönsterputsning

 • Utrustning och städmaterial

  • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
  • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.
 • Alltid låga priser

  • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem – våra fönsterputsare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Däremot jobbar vi stenhårt för att alltid erbjuda dig riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.
  • Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.
 • RUT-avdrag

  Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.