Kontorsstädning

Industristädning & fabriksstädning i Stockholm

Med oss får du professionell och prisvärd städning av företagets industrilokaler och produktionsytor. Alltid med nöjd kund-garanti. Kontakta oss!

1 
2 
Lågt,
fast pris

- alltid samma städare, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Vår industristädning skiljer sig i allt väsentligt från vår kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager ställer ofta mycket specifika krav - både på städpersonalen, utförandet och städutrustningen.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager i Göteborg med omnejd. Bland de som använder tjänsten finns alltifrån tillverkande industrier till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustrier.

Hur fungerar industristädning?

Vi har under åren städat i många olika typer av produktionsmiljöer och industrilokaler. Vi vet därför att varje industri är unik, med branschspecifika krav, vilket kräver en noga planerad städlösning. Vår städning kan därför innehålla allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till löpande städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn. Med oss får du alltid tryggheten i fast månadskostnaden, samma städare och nöjd kund-garanti.

Hur bokar jag industristädning?

Först vill vi titta på lokalerna för att räkna på städuppdraget. Vi börjar därför alltid med ett personligt möte i era lokaler för att kartlägga vilka typer av utrymmen som ingår och vilka ytor som omfattas. Finns det till exempel garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Finns det ytor eller tillverkningsutrustning som är kraftigt nedsmutsat eller farligt spill som ska hanteras? Finns det branschstandarder som vi måste följa? Så snart vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert och kan börja städa på mycket kort varsel.

Vill du veta mer om vårt industristäd?  Kontakta oss. Vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och kan därför ta fram en städlösning som fungerar för just din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte i era lokaler.

Dessa moment ingår vid städning av industrilokaler:

 • Golvvård

  Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

  • textila golv
  • trägolv
  • linoleumgolv
  • plastgolv
  • stengolv
  • gummigolv

  Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

 • Städning av toaletter

  • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 • Städning av kök eller pentry

  • Rengöring av kök och pentry
  • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Städmaterial ingår  - om du vill

  Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

 • Alltid låga priser

  Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst.

Hur fungerar ert industristäd?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, flexibel och professionell städning av era industrilokaler och lager. Lämna dina uppgifter - det tar bara en minut - så berättar vi mer.

1 
2 
Lågt, fast pris

- och alltid samma städare, nöjd kund-garanti och fastpris. Välkommen till Alberts!

Så här gör du för att boka städning av industri -och produktionsytor i Stockholm:

 • Kontakta oss, antingen via hemsidan eller via kundtjänst för att boka ett besök i era lokaler
 • Vi besöker dig för att titta på era lokaler och tar därefter fram en skräddarsydd offert
 • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och företagets behov

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era lokaler och er verksamhets krav. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi erbjuda några av Stockholms bästa priser på städning av produktions- och industrilokaler. När du anlitar oss får du också alltid tryggheten i fast månadspris, samma städare, nöjd kund-garanti och ansvarsförsäkring om något skulle hända. Hos oss gäller alltid:

Flexibla städtider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Stockholm