4,3/5 i betyg på Reco.se, oktober 2018

Städfirma i Kungsholmen

Söker du efter städhjälp i Kungsholmen? Prata med oss. Vi är idag en av Sveriges ledande städfirmor och erbjuder prisvärd städning med hög kvalitet och leveranssäkerhet för din bostad eller arbetsplats. Vår målsättning är att ge dig mer tid över till dina favoritsysselsättningar - oavsett om det är att slappa med en bok, träna inför nästa maratonlopp eller helt enkelt få mer tid att umgås med barnen, familjen och vännerna.

Proffsig städning, nära till hands

Alberts Städfirma finns på många orter runt om i landet. Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till riktigt bra priser. Varje månad hjälper vi fler än 5500 kunder med alltifrån hemstädning till fönsterputs och flyttstädning – många av dem i Kungsholmen och Stockholmsområdet

Kvalitetssäkrad städning med Nöjd Kund-Garanti

Att vår städhjälp är billig innebär inte att vi gör avkall på kvalitet. Tvärtom. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du också alltid känna dig trygg i att din städning når upp till dina förväntningar. Självklart har vi även fullgod ansvarsförsäkring om olyckan är framme.

Städning på tider som passar dig

Vi finns där för dig, både under arbetstid och på din fritid. Om det passar dig av vi städar på en viss tid, gör vi allt för att schemalägga den enligt ditt önskemål. Allt för att ha så liten inverka på din vardag som möjligt. Om du vill veta mer om våra tjänster för hemstädning eller kontorsstädning kan du se samtliga detaljer under respektive tjänst nedan.

Har Alberts kontor i Kungsholmen?

Vi har inget kontor på plats, men alla våra städuppdrag i Stockholmsregionen koordineras från vårt huvudkontor i Vällingby och vårt servicekontor i Kungens Kurva. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar eller vill ha en referens.

Alberts. En enklare vardag.

Alberts är proffs på hemstädning. Vi utför en enkel tjänst, på ett professionellt sätt. Och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 • Alltid låga priser – detta kommer vi aldrig ändra på.
 • Vi håller vad vi lovar.
 • Enkelt – att vara kund hos oss är smidigt och enkelt.
 • Engagerade medarbetare.

Företagstjänster

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder. Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

 • Kontorsstädning

  Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

  Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

 • Lokalvård

  Vi erbjuder lokalvård för alla typer av verksamheter, både inom privat och offentlig sektor. Alla lokaler är olika så vår städtjänst är alltid skräddarsydd utifrån den verksamhet som använder tjänsten.

  Du kan anlita oss för regelbunden lokalvård, en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era lokaler avgörs av företagets behov. Vi kan också säsongsanpassa frekvensen på städningen om ert behov av städning varierar över året. När du anlitar oss får du alltid fast månadspris, nöjd kund-garanti, samma städare och en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

  Om du vill veta mer om våra städtjänster för företag och verksamheter eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte. Fyll i formuläret här på sidan eller ring vår kundservice så tar vi fram en bra städlösning för era lokaler.

 • Skola och förskola

  Att barnen har det rent och fint omkring sig tror vi underlättar inlärningen – och det håller bakterier och smittoämnen borta. Vi städar skolor och förskolor i alla storlekar, både i privat och offentlig regi. Bland våra kunder finns både mindre privatägda skolor och större skolor i offentlig sektor.

  Varje skola har olika förutsättningar och kräver därför lite olika typ av städning. Beroende på antalet elever, utformning av salar och gemensamma utrymmen, gymnastiksal och lärarrum gör vi justeringar i omfattning, städutrustning och städfrekvens. Hur ofta vi städar i en skola – och dess olika delar – avgörs av den enskilda skolans behov. Om behovet av städning varierar över året, anpassar vi enkelt frekvensen.

  Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar med städning hos andra skolor och förskolor. Du är också varmt välkommen att kontakta oss för referenser inom skolväsendet.

 • Industristädning

  Industristädning skiljer sig på många sätt från en kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver en typ av städning; laboratoriemiljöer eller industrier med speciella krav en annan. Varje industristädning är därför av naturliga skäl skräddarsydd för varje kund.

  Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager. Alltifrån tillverkande industri till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustri. Städningen innehåller allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till daglig städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn. Det viktiga är att med oss får du alltid rätt expertis, fastpris, samma städare och nöjd kund-garanti.

  Hur bokar man?

  Först behöver vi boka ett möte där vi kartlägger vilka typer av utrymmen som ingår och vilka ytor som omfattas. Detta för att kunna räkna på uppdraget. Finns det till exempel garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska eventuella kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? Finns det ytor eller tillverkningsutrustning som är kraftigt nedsmutsat eller farligt spill som ska hanteras? Så snart vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert och kan starta upp vårt samarbete med kort varsel.

 • Trappstädning

  Ett rent och välstädat trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Fastigheten visa samtidigt från sin bästa sida och risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage minskar.

  Bland våra kunder finns fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och i vissa fall privatpersoner. Det är också enkelt att anlita oss. När du tecknar avtal med oss binder du till exempel inte upp dig i långa kontrakt – du kan säga upp våra tjänster när du vill. Genom städschemat, som vi tar fram tillsammans med dig, har du också alltid full koll på när vi städar och vem som gör det.

  Hur bokar man?

  Kontakta oss via telefon eller via ett formulär här på hemsidan så bokar vi ett kostnadsfritt möte på plats i fastigheten för att kunna ta fram en offert för städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en individuell offert för just er fastighet. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar!