Kontorsstädning

Trappstädning Stockholm

Alltid fastpris för BRF:er och hyresfastigheter. Kontakta oss för ett personligt möte!

1 
2 
Lågt,
fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och professionell service. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Det visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och i vissa fall privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

Hur fungerar er trappstädning?

Vårt mål är superenkelt: det ska vara lätt och bekymmersfritt att vara kund till oss. Med oss får du därför alltid nöjd kund-garanti och du slipper teckna långa, omständliga kontrakt. Om du vill, kan du enkelt säga upp våra tjänster när du vill. Tillsammans tar vi också fram ett tydligt städschema vilket gör att du och de övriga boende i fastigheten alltid vet när vi städar – och vem som gör det.

Hur bokar jag er trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan – bokar vi tid för att titta på ert trapphus och göra en uppskattning av omfattningen på städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet.

Bra att känna till om vår trappstädning:

  • Städmaterial ingår  - om du vill

    Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

  • Alltid lågt, fast pris

    Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Hur fungerar er trappstädning?

Med oss får du alltid en prisvärd, schemalagd och noggrann städning av trapphuset. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om hur det fungerar.

1 
2 
Lågt, fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Så här bokar du trappstädning om du äger eller förvaltar en fastighet i Stockholm :

  • Boka in ett personligt besök, antingen via hemsidan eller genom att ringa vår kundservice på 08-390065.
  • Vi besöker dig för att titta på ert trapphus och tar fram en kostnadsfri offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom vårt starka kostnadsmedvetande och smart schemaläggning erbjuder vi några av Stockholms bästa priser på trappstäd. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad!

Om du har frågor kring våra städning för fastigheter eller vill få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Hos oss gäller alltid:
Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.

Tjänster i Stockholm