Tjänster

Vi är det personliga städföretaget som värnar om våra kunders vardag. Våra städtjänster ger dig mer tid över för dina favoritsysselsättningar - oavsett om du tycker om att slappa med en bok, träna inför nästa maratonlopp eller helt enkelt få mer tid att umgås med barnen, familjen och vännerna.

Vi finns här för dig, både under arbetstid och på din fritid. Utöver städning i hem och bostäder utför vi också kontorsstädning på ett större antal arbetsplatser i Storgöteborg med omnejd. Om du vill veta mer om våra tjänster för kontorsstädning eller hemstädning kan du läsa mer under respektive tjänst.

Feel-Good-Service

Alla våra städtjänster, oavsett om de utförs i ditt hem eller på ditt kontor, är också vad vi kallar Feel-Good-Service. Det innebär att de följer våra målsättningar och riktlinjer för kvalitet och utförande, vilket innebär:

  • Alltid Nöjd-Kund-Garanti
  • Alltid schyssta villkor för våra anställda
  • Alltid utbildad och erfaren städpersonal
  • Alltid ansvarsförsäkring
  • Alltid säkerheten först

Det innebär att du med gott samvete kan använda dig av våra tjänster i vetskapen att vi är ansvarsförsäkrade, att våra anställda har goda arbetsförhållanden och att vi alltid levererar en kvalitetssäkrad och säker tjänst i ditt hem och på din arbetsplats. Och, inte minst, att du får en riktigt bra tjänst som du alltid är nöjd med. Det garanterar vi. Läs mer om vårt löfte till våra kunder och vad vår Feel-Good-Service innebär här.

Tjänster

Tjänster