Alberts Städservice i Trollhättan

Tjänster i Trollhättan

På Alberts är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning och utför idag över 3000 städuppdrag varje månad. Numera erbjuder vi våra samtliga städtjänster i Trollhättan.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Trollhättans bästa priser. Vi erbjuder i nuläget våra tjänster Storstädning och Flyttstädning i hela Trollhättan samt i Trestadsområdet.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Vårt mål: ett rent, välstädat och avkopplat Trollhättan!

Ja, det skulle man kunna kalla för vårt motto. Såklart sagt lite med glimten i ögat. Vi står för hemstädningen – du får mer tid över till allt annat kul i livet.

Vi hjälper idag till med städningen hos kunder i de flesta av Trollhättans Kommuns bostadsområden och stadsdelar, som Stavre, Sandhem, Strömslund och Björndalen. När du anlitar oss kan du därför vara trygg i att vårt städteam känner till området du bor i. Vill du veta mer om hur våra tjänster fungerar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen till oss på Alberts Städservice!

Tjänster i Trollhättan