Fönsterputs

Fönsterputs i Trollhättan

Behöver du hjälp med fönsterputsning? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter - det tar bara en minut - så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Få offert nu!
Skinande rent & lågt pris!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Att komma hem till nyputsade fönster när solen skiner är en underbar känsla! När du anlitar oss till fönsterputsning så kan du bara slappna av och låta oss utföra jobbet åt dig - alltid med högsta kvalitet.

Våra erfarna personal i Trollhättan ser till att alla dina rutor avlägsnas från salter, stänk och annat ingrott smuts – alltid till ett bra pris! Vi gör rent fönsterrutorna både utvändigt och invändigt. Ni behöver inte tänka på material eller städutrustning – vi tar med oss allt som krävs för att utföra ett högkvalitativt jobb hemma hos er.

När anlitar oss för fönsterputs så garanterar vi:

Om du har några funderingar angående våra städtjänster så kan du alltid kontakta oss på kontoret i Trollhättan eller klicka här för att enkelt få en gratis offert för er fönsterputsning. Allt som krävs är att du fyller i formuläret så återkommer vi med en offert inom 24 timmar.

Tjänster i Trollhättan

Detta ingår i fönsterputsning

 • Utrustning och städmaterial

  • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
  • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.
 • Alltid låga priser

  • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem – våra fönsterputsare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Däremot jobbar vi stenhårt för att alltid erbjuda dig riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.
  • Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.
 • RUT-avdrag

  Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

Tjänster i Trollhättan