Alberts Städservice i Uddevalla

Tjänster i Uddevalla

På Alberts är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den Västsvenska marknaden för hemstädning och utför idag 3000 städuppdrag varje månad. Numera erbjuder vi våra samtliga städtjänster i Uddevalla.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till några av Uddevallas bästa priser. Vi erbjuder i nuläget våra tjänster för storstädning och flyttstädning i Uddevalla.

Vi arbetar hårt för att säkra upp en hög kvalitet i allt vi gör. Att anlita Alberts innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd-Kund-Garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du alltid känna dig trygg och säker i att du får rätt förutsättningar för en förstklassig städtjänst.

Nu gör vi Uddevalla gnistrande rent och välstädat. Och lite mer avkopplat på köpet!

Det är vårt mål; att göra de hem vi städar riktigt rena och fina, samtidigt som våra kunder får lite mer tid över till andra saker än städning. Vi har utfört hemstädning i och omkring Uddevalla sedan tre år tillbaka och har idag kunder i bland annat Sunningen, Centrum och Unneröd.

Om du är osäker på hur våra tjänster fungerar, eller vill ha en referens på någon som använder vår städning så skickar vi gärna det. Välkommen till oss på Alberts Städservice i Uddevalla!

Tjänster i Uddevalla