Fönsterputs

Fönsterputs i Uddevalla

Behöver du hjälp med fönsterputsning? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter - det tar bara en minut - så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Få offert nu!
Skinande rent & lågt pris!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Det finns inget skönare än ett par nyputsade fönster när solen kommer fram! När du anlitar oss för fönsterputsning kan du känna dig trygg med att vår erfarna personal ger dig skinande fönster till din bostad i Uddevalla.

Endast erfaren personal kommer att ta hand om era fönster och se till att dom avlägsnas från ingrott smuts, salter och stänk – ALLTID till ett förmånligt pris. Vi putsar alltid fönstren både ut och invändigt. Vi står för all den material och verktyg som behövs för att utföra ett perfekt arbete, så det är inger du behöver tänka på. Allt för att vi skall det absolut bästa resultatet.

När du anlitar oss för fönsterputs i Uddevalla så garanterar vi:

Har du frågor angående våra tjänster kan du alltid ringa oss på kontoret i Uddevalla, alternativt fylla i formuläret för en gratis offert för din fönsterputsning. Svara på de frågor i formuläret så återkommer vi till dig med en offert inom 24 timmar.

Detta ingår i fönsterputsning

 • Utrustning och städmaterial

  • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
  • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.
 • Alltid låga priser

  • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem – våra fönsterputsare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Däremot jobbar vi stenhårt för att alltid erbjuda dig riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.
  • Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.
 • RUT-avdrag

  Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

Tjänster i Uddevalla