Kontorsstädning

Trappstädning Uddevalla

Alltid fastpris, både för BRF:er och hyresfastigheter. Kontakta oss så gör vi en personlig genomgång av er fastighet!

1 
2 
Lågt,
fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och professionell service. Välkommen till Alberts!

Alltid lågt pris

Inga bindningstider

Nöjd kund-garanti

Ett rent trapphus ökar inte bara trevnaden för hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Du visar också fastigheten från sin bästa sida, samtidigt som du minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uddevalla. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill att vi kommer ut på ett personligt besök.

Hur fungerar er trappstädning?

Det är enkelt att anlita oss och du binder inte upp dig i långa kontrakt. Om du vill, kan du säga upp våra tjänster när du vill. Genom städschemat, som vi tar fram tillsammans med dig vet du också alltid när vi städar – och vem som gör det.

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss bokar vi en tid för att komma ut och titta på ert trapphus. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig. Även om det brådskar.

Bra att känna till om vår trappstädning:

  • Städmaterial ingår  - om du vill

    Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

  • Alltid lågt, fast pris

    Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Hur fungerar det?

Med Alberts får du alltid en prisvärd, professionell och noggrann städning av trapphuset. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer om hur det fungerar.

1 
2 
Lågt, fast pris.

- inga bindningstider, nöjd kund-garanti och flexibla städtider. Välkommen till Alberts!

Äger eller förvaltar du en fastighet eller BRF i Uddevalla?
Så här bokar du vår trappstädning:

  • Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök
  • Vi besöker dig för att titta på ert trapphus och tar fram en kostnadsfri offert
  • När du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation och smart schemaläggning kan vi hålla några av Uddevallas bästa priser på trappstäd. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad.

Om du har frågor kring våra städning för fastigheter eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Klicka här för gratis offert eller ring vår kundservice direkt. Hos oss gäller alltid:
Inga bindningstider. Nöjd kund-garanti. Fastpris.